• Κι ο θάνατος το τέλος δεν είναι!
    Διαβάστε το Α βιβλίο της τριλογίας
  • Κι ο θάνατος το τέλος δεν είναι!Διαβάστε τη νέα συνέντευξη
  • Κι ο θάνατος το τέλος δεν είναι!Παρακολουθήστε την παρουσίαση
  • Δες το βιβλίο στα PublicΠαράγγειλέ το
  • Διαβάστε το οπισθόφυλλοΔιαβάστε το οπισθόφυλλο
Καλώς ήρθες, αγαπητέ αναγνώστη, στο δέντρο του Άραϋ.

~.~ Τελειώνει η ζωή μετά τον θάνατο; Όχι ~.~
Σιμιτσάκης Μανώλης

Κριτικές του βιβλίου

        Φτάσαμε στο σημείο που ο κάθε καλλιτέχνης πρέπει να τραφεί με συναισθήματα, ώστε να καταφέρει να συνεχίσει...        


         Σε αυτόν εδώ τον χώρο λοιπόν, ή στο σχολιοστήρι(!), μπορείτε να χειροκροτήσετε ή να πετάξετε γιαούρτια και ντομάτες. Αφήστε τις κριτικές σας, καλές ή κακές για το οτιδήποτε, για το βιβλίο "Το δεντρο του Άραϋ", στο κάτω μέρος της σελίδας, στα σχόλια. Δε χρειάζεται να έχετε κάποιο λογαριασμό για να το κάνετε, μπορείτε να σχολιάσετε και ως ανώνυμοι.

Για όσους θέλουν να διαβάσουν τη συνέχεια:

       Υπήρξαν κάποιοι που ήρθαν σε επαφή μαζί μου και μου εξέφρασαν την επιθυμία να διαβάσουν και τη συνέχεια. Ήταν κάτι που δεν περίμενα και που δεν είχα προβλέψει, και το οποίο με γεμίζει με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια. Σας ευχαριστώ πολύ. Δυστυχώς, σε αντίθεση με παλαιότερα, δεν μπορώ πλέον να δημοσιεύσω ελεύθερα περισσότερα κεφάλαια, καθώς δεν επιτρέπεται από τον εκδοτικό οίκο. Ναι, το βιβλίο βρήκε τον δρόμο του, δεν διατίθεται πλέον ηλεκτρονικά, αλλά από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία. Σας ενημερώνω, λοιπόν, πως τα Public έχουν πλέον την αποκλειστικότητα της τριλογίας και πως μπορείτε να το προμηθευτείτε από αυτά.

Σας ευχαριστώ.


Διαβάστε το βιβλίο "Το δεντρο του

Άραϋ" εδώ. Μόνο στα Public!

Δείτε τις κριτικές των

αναγνωστών εδώ.

5 σχόλια:

  1. Διάβασα το βιβλίο μέσα σε μερικές μέρες. Θα έλεγα ότι είμαι ελαφρώς προκατειλλημένη μιας και γνωριζόμαστε, αλλά ξέρεις ότι ποτέ δεν είχα πρόβλημα να σου πω τι σκέφτομαι. Το θέμα μου άρεσε πάρα πολύ, όπως και οι χαρακτήρες, με πιο αγαπημένο τον Ηλία και τον Φειδία. Προς το τέλος μπερδεύτηκα λίγο με κάποια στοιχεία της ιστορίας, όπως για παράδειγμα το λόγο ακριβώς για τον οποίο τιμωρήθηκε ο Ιχώρ. Επίσης, θεωρώ ότι οι διάλογοι δεν αποπνέουν τον ίδιο αέρα με το υπόλοιπο κείμενο, αν και δεν ξέρω πώς θα μπορούσες να το κάνεις αυτό. Οι περιγραφές σου είναι υπέροχες και οι κόσμοι που έχεις "φτιάξει" είναι πολύ ιδιαίτεροι. Το Βιλβετ μου αρέσει ιδιαιτέρως.
    Δεν είμαι κριτικός και δεν έχω γράψει βιβλίο. Σχολιάζω μόνο ως αναγνώστρια λογοτεχνίας και φίλη! Εύχομαι να εκδοθεί το βιβλίο σου σύντομα γιατί θα ήθελα να το διαβάσει περισσότερος κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνος Καραβασίλης20 Νοεμβρίου 2012 στις 8:01 π.μ.

    Όμορφες ιστορίες, πρωτότυποι και δραστήριοι ήρωες, πολύ καλή η πλοκή και η δράση, εντυπωσιακή η σκέψη και η ευελιξία του συγγραφέα, ενδιαφέρον το "ταξίδι" στον κόσμο του συγκεκριμένου διηγήματος. Κύριε Μανώλη, περιμένω ανυπόμονα την έκδοση του βιβλίου σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι αυτό ΄΄ηταν μόνο;;; και τώρα;; παρακαλώ πολύ συνεχίστε να γράφετε και συνεχίστε να πιέζεται τους εκδοτικούς οίκους γιατί απλά αυτο το βιβλιο ειναι αριστουργημα ...πλουσιες εικονες ομορφος λογος ωραιες εναλλαγες πεζου και ποιησης και φυσικα δεν μπορεις να φανταστεις την συνεχεια ..πολυ πολυ σημαντικο τουλαχιστον για μενα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΟ,ΕΘΙΣΤΙΚΟ, ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ Κ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΘΕΜΑ...ΜΕ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΒΙΛΒΕΤ..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν κάμποσο καιρό, ένα μαγευτικό ταξίδι ξεκίνησε. Μια υπέροχη ιστορία, με ένα ιδιαίτερο θέμα, με πολλά μηνύματα, μου κράτησε συντροφιά (ας ήταν μόνο 8 κεφάλαια). Συνεχίζω να τα διαβάζω από την αρχή. Θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον δημιουργό! Με έκανε να βιώσω πολλά συναισθήματα, να "δεθώ" με τους χαρακτήρες και να ζω την ιστορία μέσα από αυτούς. Μου θύμισαν πράματα που λόγω της καθημερινότητας, είχαν μείνει πίσω σε μια σκοτεινή γωνιά του νου. Εύχομαι αυτή η τόσο γοητευτικά εθιστική περιπέτεια να βρεθεί κάποια στιγμή στα χέρια μας, σε μορφή βιβλίου. Πιστεύω πως είναι ένα βιβλίο που θα πρέπει να έχει ο καθένας στην συλλογή του αλλά και θα πρέπει να το διαβάσει ο καθένας. Και πάλι συγχαρητήρια. Τα λέμε στο μαγικό κόσμο του Βιλβέτ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή